υτ
υτ

HELIXPOWER WELDING MACHINES

Oι μηχανές ηλεκτροσυγκόλλησης HelixPOWER που εισάγει και διανέμει αποκλειστικά η εταιρεία μας, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με τις προδιαγραφές της ErgoHELIX, είναι εδώ και καιρό οι δημοφιλέστερες και πλέον επιτυχημένες στις επιμέρους κατηγορίες της αγοράς, έχοντας καταφέρει να προσφέρουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις για κάθε εφαρμογή, επαγγελματική ή DIY. O καινοτόμος σχεδιασμός και η ευκολία στη χρήση τους, έφεραν επανάσταση στην ελληνική αγορα.

yt

YATO

Εργαλεία για επαγγελματίες. Η μπραντα είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα και τις πολύ καλές τιμές των προϊόντων της. Υιοθετεί σύγχρονο σχεδιασμό και συνεχώς αναπτύσσεται με την προσθήκη νέων προϊόντων. Περιλαμβάνει είδη για συνεργεία Auto-Moto, οικοδομή/κατασκευές και είδη κήπου.Αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των προιόντων ΥΑΤΟ είναι η ΕrgoHELIX.

yt

VOREL

Εργαλεία για όσους εκτιμούν την υψηλή εργονομία και χρηστικότητα, σε χαμηλή τιμή. Προορίζονται για οικιακή και DIY χρήση. Παρέχει μια ισορροπημένη εναλλακτική με πολύ καλή σχέση κόστους / αξίας. Περιλαμβάνει πλούσια γκάμα με εργαλεία οικοδομής/ κατασκευών (χειρός και ηλεκτρικά), εργαλεία μέτρησης, εργαλεία ηλεκτρονικών και αξεσουάρ Auto-Moto.Αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των προιόντων VOREL είναι η ΕrgoHELIX.

yt

STHOR

Περιλαμβάνει σύγχρονα εργαλεία, ηλεκτρικά, μπαταρίας και χειρός, που προορίζονται για οικιακή και DIY χρήση. Προσφέρει υψηλή ποιότητα και χρηστικότητα σε πολύ καλές τιμές. Η γκάμα περιλαμβάνει ποικιλία εργαλείων και αναλώσιμων.Αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των προιόντων STHOR είναι η ΕrgoHELIX.

yt

N-GR

Η ΕrgoHELIX παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά επαγγελματικών βιομηχανικών σπρέι, εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, το σεβασμό προς το περιβάλλον, και την υψηλή απόδοσή τους σε κάθε εφαρμογή. Σχεδιάζονται και εμφιαλώνονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές και καλύπτουν ευρεία γκαμα αναγκών λίπανσης, συντήρησης και καθαρισμού.

yt

TOWORKFOR

Tα υποδήματα ασφαλείας TOWORKFOR, με τον καινοτόμο σχεδιασμό που περιλαμβάνει νέες τεχνολογίες και υλικά και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αποτελούν κορυφαίες προτάσεις στις κατηγορίες τους προσφέροντας υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Η ErgoHELIX είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της TOWORKFOR στην Ελλάδα και η γκάμα των προιόντων είναι απο τις πλέον δημοφιλείς και εμπορικά πετυχημένες στην ελληνική αγορά.

yt

TAYG

H ErgoHELIX είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της TAYG, η οποία με την πλούσια γκάμα της σε επαγγελματικές εργαλειοθήκες, συστήματα αποθήκευσης και υλικά δόμησης, αποτελεί μία απο τις πλέον επιτυχημένες και δημοφιλείς προτάσεις στην ελληνική αγορα, χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής και το εξαιρετικό value for money.

υτ

FLASH

Οι τρυπανόβιδες FLASH που εισάγει αποκλειστικά η ErgoHELIX, με την εξελιγμένη γεωμετρία των τρυπανιών τους και την υψηλής ποιότητας κατασκευή τους, αποτελούν κορυφαία λύση σε κάθε εφαρμογή, προσφέροντας γρήγορο και ακριβές βίδωμα χωρίς προτρύπημα.

YT

HELIX

Τα προιόντα ετικέτας Helix με εξαιρετικο value for money, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα σε μια ευρύτατη γκάμα ειδών επεξεργασίας μετάλλου, χημική ρητίνη, βύσματα SMART κάθε είδους, εργαλεία χειρός, εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων, βίδες και πολλά άλλα.

yt

PROTEX

Tα υποδήματα ασφαλείας και εργασίας PROTEX, καλύπτουν όλη την γκάμα απαιτήσεων με μποτάκια και παπούτσια, με ή χωρίς προστασία, κάλτσες εργασίας και με υψηλή ποιότητα κατασκευής σε εξαιρετικό value for money.

YT

BLOSSOM

Η πλήρης γκάμα και η εξαιρετική ποιότητα και ασφάλεια που προσφέρουν τα λουκέτα BLOSSOM, καλύπτει μεγάλο εύρος αναγκών. Απο τα πιο απλά μοντέλα για κάθε χρήση, μέχρι ενισχυμένα για αντοχή σε σκουριά ή ακόμα και βιομετρικό κλείδωμα με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.H ErgoHELIX είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της BLOSSOM ΣΤΗΝ Ελλάδα.

υτ

BORO 

H BORO προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επαγγελματικών συγκολλητικών για κάθε χρήση, από κόλλες στιγμής και βενζινόκολλες, μέχρι εποξικές και ασφαλιστικά σπειρωμάτων και ρουλεμάν, με κορυφαία ποιότητα και εξαιρετικό value for money.

υτ

PATROL

H PATROL προσφέρει μια μεγάλη γκάμα απο υψηλής ποιότητας επαγγελματικές εργαλειοθήκες και ταμπακιέρες κάθε είδους, χειρός, τροχήλατες,θήκες ηλεκτρικών εργαλείων σε εξαιρετικά value for money τιμές.H ErgoHELIX εισάγει και διανέμει αποκλειστικά τα προιόντα της PATROL. 

YT

QBRICK

H ErgoHELIX είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των επαγγελματικών εργαλειοθηκών QBRICK. Μια πολύ μεγάλη και εξειδικευμένη γκάμα κορυφαίας ποιότητας που καλύπτει όλες τις ανάγκες μεταφοράς και αποθήκευσης υλικών και εργαλείων, με αυστηρές προδιαγραφές αντοχής και προστασίας απο υγρασία και σκόνη σχεδιασμένες με γνώμονα τις σύγχρονες απαιτήσεις και με την τεχνογνωσία της PATROL.

υτ

GRINDING

Τα εξαιρετικής ποιότητας είδη της GRINDING είναι διαθέσιμα στον κατάλογο της ErgoHELIX. Ευρεία γκάμα κοπτικών και λειαντικών εξαιρετικής ποιότητας σε κάθε διάσταση και για κάθε υλικό.

yt

SIKA

H ErgoHELIX είναι επίσημος διανομέας των προιόντων SIKA. Μια ολοκληρωμένη γκάμα χημικών κάθε είδους, απο μια εκ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου σε όλο τον κόσμο, που καλύπτουν κάθε ανάγκη και εφαρμογή, με την τεχνογνωσία και την ποιότητα της SIKA.

υτ

ELASTOTET

Τα προιόντα της ελληνικής εταιρείας χημικών ELASTOTET, βρίσκονται στον κατάλογο της ErgoHELIX. Πλήρης σειρά εξειδικευμένων προιόντων για κάθε χρήση, με την γνωστή ποιότητα του ελληνικού εργοστασίου, που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σε κατασκευές, δόμηση, μονώσεις, συγκολλήσεις, χρώματα και πολλά άλλα.