ergo

Ιστορική διαδρομή

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρική διαδρομή της ErgoHelix ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 με εμπορία βιδών, εξαρτημάτων αλουμινίου και ειδών στερέωσης, λίγα χρόνια αργότερα προχώρησε στην επέκταση της γκάμας με είδη κιγκαλερίας, στεγανωτικά και εργαλεία χειρός για τεχνίτες.

Η προϊοντική στρατηγική βασίζεται στην προσφορά Premium αλλά και Value for money προϊόντων που καλύπτουν σε όλο και μεγαλύτερο εύρος και βάθος τις ανάγκες των πελατών.

Στη φάση αυτή η προϊοντική γκάμα επεκτείνεται με αποκλειστικές συνεργασίες με σημαντικούς οίκους του εξωτερικού δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον τεχνίτη και τον ιδιώτη που ασχολείται με to DIY.
Τη γκάμα αυτή προϊόντων η ErgoHelix την προσφέρει μέσα από συνεργασία με το δίκτυο των καταστημάτων ειδών κιγκαλερίας και των Χρωματοπωλείων.

Ταυτόχρονα η ErgoHelix επεκτείνει συνεχώς το πελατολόγιό της σε νέες περιοχές της Ελλάδας όπως η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης αυτής έχει δημιουργήσει συνεργασίες και με ηγετικές αλυσίδες καταστημάτων όπως η ΚΑΥΚΑΣ και το Leroy Merlin που δίνουν μια ακόμη δυναμική ανάπτυξης.

Η συνεχής διερεύνηση των αναγκών των πελατών μας και η αναζήτηση προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες αυτές στην διεθνή αγορά, είναι η κινητήρια δύναμη της ErgoHelix, που με νέες εγκαταστάσεις Αποθήκευσης και Διανομής (2.500 τμ) συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία.

ergo1

Το όνομα μας…

ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Τα δύο συνθετικά του ονόματος ErgoHelix σηματοδοτούν τη φύση και την κατεύθυνσή της εταιρείας μας.

Το πρώτο συνθετικό προσδιορίζει τον στόχο μας. Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που παράγουν έργο με την εργασία τους χρησιμοποιώντας εργαλεία. Το έργο αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί απαιτεί υποδομή και τεχνογνωσία, πράγματα που η σημερινή ErgoHelix έχει στο DNA της.

Το δεύτερο συνθετικό το “helix”, η γνωστή μας έλικα, έχει δύο συμπληρωματικές λειτουργίες που απαιτείται να συνυπάρχουν στην επιχειρηματικότητα, τη διείσδυση και την πρόοδο.

Ελικοειδές είναι το σχήμα της βίδας που περιστρεφόμενη διεισδύει και στηρίζει αλλά και περιστρεφόμενη ως προπέλα πλοίου ή αεροπλάνου, δίνει κίνηση που μπορεί να είναι (ανάλογα με τη φορά περιστροφής) προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, παρέχοντας έτσι ευελιξία στην αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας.

Στα χαρακτηριστικά μας αυτά στηριζόμαστε και αυτά υπηρετούμε παρέχοντας στους πελάτες μας στήριξη και ανάπτυξη.

Η εταιρική διαδρομή της ErgoHelix

Στόχος της ErgoHelix…

ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Στρατηγικός στόχος της ErgoHelix δεν είναι να είναι ένας ακόμη εισαγωγέας, αλλά να γίνει ο συνδετικός κρίκος δυναμικών παραγωγών και διανομέων της διεθνούς αγοράς με δυναμικά Τεχνικά Καταστήματα της εγχώριας, προσφέροντας value for money λύσεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Μέσα από συνεργασίες με:

  • Καθιερωμένα εμπορικά σήματα, όπως ή Sika/Everbuild και η Elastotet
  • Νέες και καινοτόμες εταιρείες όπως η AMF/ToWorkFor και η ΥΑΤΟ
  • Προϊόντα εταιρικής ετικέτας όπως οι ηλεκτροσυγκολλήσεις HelixPower και οι βίδες Flash & HelixFast

Με τον τρόπο αυτό έχουμε οικοδομήσει ένα ισχυρό προϊοντικό μείγμα που διαρκώς εξελίσσεται για την κάλυψη των τεχνικών αναγκών.

YT

Αναζητούμε μια ολοκληρωμένη προϊοντική πρόταση…

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Το σχετικά περιορισμένο μέγεθος της ελληνικής αγοράς σε συνδυασμό με τον τεράστιο αριθμό σημείων πώλησης με τον οποίο είναι οργανωμένη δημιουργούν αυξημένα κόστη για τους τελικούς καταναλωτές.

Αναζητούμε στο εξωτερικό αλλά και στην ελληνική αγορά -όπου αυτό είναι εφικτό – προμηθευτές και παραγωγούς premium αλλά ταυτόχρονα value for money τεχνικών προϊόντων (εργαλείων, βιδών, εξαρτημάτων) και μέσα από αποκλειστικές κυρίως συνεργασίες δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη προϊοντική πρόταση για το τεχνίτη αλλά και τον ιδιώτη που ασχολείται με το DIY.

Τα προϊόντα αυτά η ErgoHelix τα προσφέρει στον τεχνικό κόσμο αποκλειστικά μέσω Τεχνικών Καταστημάτων: Χρωματοπωλείων – Οικοδομικών & Μονωτικών ειδών – Βιομηχανικού & Ηλεκτρολογικού υλικού – Αγροτικών ειδών κλπ.

YT

ERGOHELIX B2B

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ

 

Το 2022 φέρνει το B2B website της ErgoHelix μέσα στον πυρήνα, των δραστηριοτήτων, της Εταιρείας σας! Δίπλα σας όποια στιγμή θέλετε!!! Από όπου κι αν βρίσκεστε!!!

Ενα εργαλείο με στόχο την ικανοποίηση των προτεραιοτήτων της δικής σας Εταιρείας.

Με το Β2Β η ErgoHelix είναι διαθέσιμη, για εσάς και τους συνεργάτες σας 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα

-Έλεγχος διαθεσιμότητας προϊόντων

-Ενημέρωση τιμής αγοράς και πώλησης

-Καταχώρηση παραγγελίας

-Νέα προϊόντα

-Προσφορές και Προτάσεις “στα μέτρα σας”, με βάση τις αγοραστικές σας συνήθειες

Στο B2B της ErgoHelix το “coreplace” είναι η δική σας Εταιρεία!!!! και φέρνει τα προϊόντα μας πιο γρήγορα στην επιχείρησή σας.

YT

ERGOHELIX LOGISTICS 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

 

H συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων / κωδικών και η αύξηση της ταχύτητας κυκλοφορίας των εμπορευμάτων έκανε αναγκαία την καλύτερη οργάνωση της αποθήκης μας (2500m2 ). Στις αρχές του 2020, εγκαταστάθηκε το σύστημα WMS (σύστημα διαχείρισης αποθήκης) της ENTERSOFT. Με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα, (Barcode, RF) καταφέραμε να εκμηδενίσουμε τα λάθη και τις αστοχίες και να μειώσουμε τον χρόνο παραλαβής και εκτέλεσης των παραγγελιών. Συγκεκριμένα πραγματοποιείται:

➢ Αυτόματη αναπλήρωση της περιοχής συλλογής

➢ Έλεγχος και συσκευασία με χρήση BARCODE

➢ Ετικέτες λίστας συσκευασίας

➢ Πλήρως αυτοματοποιημένος έλεγχος αποθεμάτων

➢ Διαχείριση συλλογών από picking και micro picking

➢ Διαχείριση cross docking παραγγελιών

Στόχος μας η έγκαιρη παράδοση των σωστών προϊόντων, στον σωστό χρόνο και τόπο. Η μεταφορά από τις αποθήκες μας ανατέθηκε πλέον σε εξωτερικούς συνεργάτες όπου με την υποδομή, την τεχνογνωσία, τη συνέπεια και την εμπειρία τους πετύχαμε πανελλαδική κάλυψη, συντονισμό και ευελιξία σε επείγουσες περιπτώσεις, παράδοση στο σημείο που επιθυμεί ο πελάτης και ελαχιστοποίηση καθυστερήσεων. Έτσι μόνο πέρσι πετύχαμε 19.000 παραδόσεις, διανομή 60.000 δεμάτων και 2.200 παλετών.

YT

ERGOHELIX CUSTOMER SERVICE

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παράλληλα με την ομάδα των έμπειρων πωλητών μας, που καθημερινά επισκέπτονται δεκάδες καταστήματα σε όλη τη χώρα, μία εσωτερική ομάδα άμεσης εξυπηρέτησης, έχει αναλάβει την καθημερινή τηλεφωνική σας υποστήριξη και ενημέρωση.

Με γνώση των προϊόντων και των χρήσεών τους, σας προτείνουν λύσεις, τοποθετούν την παραγγελία σας στο σύστημα, σας πληροφορούν για διαθεσιμότητες, χρόνους παράδοσης και φόρτωσης τής παραγγελίας σας και στέλνουν το παραστατικό τιμολόγησης με τα είδη που θα σας παραδοθούν τη επομένη.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, στο λιγότερο χρόνο.

yt

ERGOHELIX ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ /

SERVICE ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Για εμάς η εξυπηρέτηση σας δε σταματά με την πώληση των προϊόντων, αλλά δίνουμε αξία στις ανάγκες σας και μετά την αγορά των εμπορευμάτων.Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας λειτουργεί τμήμα service για την υποστήριξη των ηλεκτροκολλήσεων HelixPOWER και των ηλεκτρικών εργαλείων ΥΑΤΟ .Με επάρκεια ανταλλακτικών και εξειδικευμένη τεχνογνωσία, διεκπεραιώνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες ελέγχου, επισκευής & δοκιμών καλής λειτουργίας.Οι ηλεκτροκολλήσεις ΗelixPOWER και τα ηλεκτρικά εργαλεία ΥΑΤΟ, καλύπτονται απο εγγύηση 2 ετών, κατα τη διάρκεια της οποίας όλες οι εργασίες, τα ανταλλακτικά και τα τυχόν έξοδα μεταφοράς του εργαλείου είναι δωρεάν εφ όσον η βλάβη καλύπτεται απο τους όρους της εγγύησης. 

 

yt

ERGOHELIX MERCHANDISING 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Επιτυχημένη πώληση για εμάς σημαίνει να φτάνουν τα προιόντα μας γρήγορα στον τελικό καταναλωτή.

Γι΄ αυτό έχουμε αναπτύξει προτάσεις για την καλύτερη παρουσία τους μέσα στο κατάστημά σας αλλά και την εκμετάλλευση και αξιοποίηση του ωφέλιμου χώρου σας.

Η ErgoHELIX διαθέτει πλήρη σειρά ραφιών και υλικών προβολής και merchandising.

Μπορούμε να αποτυπώσουμε και να επανασχεδιάσουμε τους χώρους σας και να επιλέξουμε τη βέλτιστη προϊοντική γκάμα που αναλογεί στο ύφος του καταστήματός σας.

Το τμήμα merchandising της εταιρείας μας, έχει τη δυνατότητα σε συνεργασία με εσάς, να αναδιαμορφώσει ή να δημιουργήσει, από την αρχή, τον χώρο του καταστήματος με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για τη σωστή παρουσίαση και προώθηση των προϊόντων.

Μιλήστε με τον πωλητή σας, ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

test

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Πρόσφατα η εταιρεία μας αναβάθμισε τις δυνατότητες logistics και υποστήριξης του πελατολογίου της με την λειτουργία των νέων αποθηκευτικών της χώρων στον Αγ. Ιωάννη, Ρέντη.

test

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, γιατί πιστεύουμε ότι μπορούν κάνουν την διαφορά για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την πληρέστερη κάλυψη αναγκών του πελατολογίου μας.

test

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ

Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε λύσεις σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, με προϊόντα που ξεχωρίζουν, εξειδικευμένες υπηρεσίες και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.